Archívum
...
22
nov
2017
Sportuszodai tájékoztató
2017-nov-22

Tisztelt Vendégeink!

Az éves Sportuszoda bérletet vásárló azon magánszemélyek esetében, akik a  2018. február 28-ig történő bérlethosszabbítási lehetőséggel éltek, Társaságunk vezetése úgy döntött, hogy 2017. június 07-től 2017. november 19-ig kieső időszakra vonatokozóan a vásárolt bérlet árának időarányos részét visszatéríti tekintettel arra, hogy a felújítás több mint 5 hónapot vett igénybe és a felajánlott két havi hosszabbítás nem kompenzálja a bezárás időtartamát. A bérlettulajdonosokat postai úton értesítettük döntésünkről.

Akik a bérletük bezárás időtartamára vonatkozó időarányos visszatérítését kérték, a nyilatkozatban rögzített újranyitást követően 15 napon belül jogosultak a kieső időszakra kiszámolt összeg Szegedi Sport és Fürdők Kft. központi pénztárában (6726 Szeged, Temesvári krt. 33.) történő felvételére jelentkezni. A gyors és kényelmes ügyintézés érdekében kérjük időpontot szíveskedjenek egyeztetni  a 62/549-970/110 vagy 108-as telefonszámon.

Azon bérlettulajdonos aki egyesületen, sportszervezeten,  szakszervezeten stb.  keresztül vásárolta éves bérletét az adott szervezetet  vezetőjével  vegye fel a kapcsolatot.

A burkolatok védelme, tisztasága és állagmegóvása érdekében a medencetér kizárólag váltócipőben, papucsban, illetve cipővédő (lábzsák) használatával látogatható.

A cipővédőt vendégeink részére térítésmentesen biztosítjuk.

Az egyéb jellegű, vendégeink által megfogalmazott kérdést, illetve kérést cégünkhöz címzett levélben vagy az info@szegedsport.hu e-mail címre küldött levélként várjuk.

Szegedsport.hu | © 2013.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó: