Archívum
...
02
márc
2023
Gyógyúszás és rekreációs úszás tájékoztató
2023-márc-02

CSOPORTOS GYÓGYÚSZÁS

2023. március 3-tól a 18 éves kor alatti csoportos gyógyúszás az Anna Fürdőben, mélyvizes medencében vehető igénybe.
- A 2022. november 23-ig beváltott vények esetében (a vények lejártáig) a szülő nyilatkozhat úgy, hogy az Anna Fürdőben fejezik be a vényt, ebben az esetben a korábban megváltott egészségmegőrző bérletek felhasználhatóak.
- A 2022. november 24-től beváltott vény esetén a szülő tudomásul veszi, hogy a szolgáltatás 2023. március 3-tól kizárólag az Anna Fürdőben, mélyvizes medencében vehető igénybe, melyhez előzetes időpont egyeztetés szükséges az Anna Fürdő gyógyászati recepcióján.

Úszásoktató: Bullás Alexandra

REKREÁCIÓS ÚSZÁS

A 2022. november 23-ig beváltott vények esetében a vények lejártáig minden gyermek szülője nyilatkozhat úgy, hogy a fennmaradó kezeléseiket a Sportuszodában veszik igénybe az erre a célra létrehozott, gyógyúszással megegyező árú rekreációs jeggyel/bérlettel.
A rekreációs úszást a vény felhasználási felételekkel megegyezően lehet igénybe venni, azonban már nem gyógyúszás keretében. A korábbi egészségmegőrző bérletek felhasználhatóak. Rekreációs úszásra a bejelentkezés továbbra is a +36 70 386 9175 telefonszámon, vagy Messenger-üzenetben: https://www.facebook.com/nemouszosuli

Úszásoktatók:
Bullás Alexandra  
Kanjo-Farkas Vanda
Mityókné Ginczinger Edit

A már beváltott, illetve az ezt követően beváltásra kerülő vények felhasználására a jogszabály szerint változatlanul érvényesek a törvényi rendelkezések, így a vényköteles kezelést a vény felírásától számítva 90 napon belül el kell kezdeni, valamint a kezelés megkezdésétől számítva 26 hét (182 nap) áll rendelkezésére a kezelés befejezésére. A bezárás időtartamával a vények lejárati idejét jogszabály szerint a Társaság által meghosszabbítani nem lehetséges. Ezzel összhangban a megvásárol bérletek érvényessége a vények lejáratával megegyezően jár le, azok szintén nem meghosszabbíthatóak.

Szegedsport.hu | © 2013.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó: